Kennu pere valmistas seda nii:
Kennu perenaine Krista tellis lihapoest kaks kilo vasikakeelt ja kilo vasikasüdant. Kennu peremees Urmas keetis keelt kolm ja pool tundi ja südant tunni jagu.
Jahtunud liha asetas Krista köögikombaini ja sai nii toeka lihamassi, millele ta segas juurde karbitäie tooreid vutimune. Urmas võttis kapist kena satsilise küpsetusvormi ja kallas kogu massi sinna ning asetas 200-kraadise kuumusega ahju.
Kui lihaka tordi värv oli kenasti pruuniks küpsenud, kallas Krista sinna peale kümnest toorest vutimunast ja ühest banaanist tehtud segu. 10 minutit veel 120-kraadises kuumuses küpsemist ja valmis see oligi.
Krista läks korvikesega aeda ja korjas sealt pihutäie tilliõisikuid, pihutäie käharpeterselli, lehtedega kressivarsi ja värvilisi saialilleõisi, millega tort kaunistada.
Torti sõid Haapsalu Müüriääre kohvikus 12 koera. Taldrikud lakuti kenasti läikima, seega tort neile maitses.